Directie Nieuws

Bruidegom 'nailt' AC/DC

Throwback Tuesday!

Op 26 mei 2017 speelden we in het prachtige Amerongen voor Wim en Linda. Het feest was compleet toen de bruidegom het podium op kwam om twee nummers van AC/DC met ons mee te scheuren. Te gek!! En wat een toffe foto. 

READ POST

Prachtig feest op te gekke locatie

Vrijdag 15 september mochten wij op muzikale wijze het huwelijk bezegelen van Willeke en Mike op 1 van de mooiste locaties waar we dit jaar geweest zijn; het Geofort in Herwijnen. Bijzonder was de emotionele afsluiting van het feest met het bruidspaar en hun 3 dochters.

Bekijk hier de video: https://youtu.be/JGBAt_SWvCo

READ POST

Kralingen, keihard de gekste

Op 8 september gingen Rowan en Wouter trouwen. En dat hebben we geweten! Wat een stralend bruidspaar en wat een liefde. En vooral...wat gingen ze los.

Bekijk hier het 'bewijs' : https://youtu.be/n0rkyPTPmJ4

READ POST

HOOOOOR ZE ZINGEN

Throwback Thursday: Vorig jaar mochten wij voor de 5e keer op rij spelen op het Kerstgala van het Krimpenerwaar College. Ieder jaar weer een feest: prachtig uitgedoste leerlingen, maar vooral...een volle vloer van minuut tot minuut eind. 

En keihard meezingen kunnen ze ook: http://youtu.be/dWffzSAoMdM

 

READ POST

Verboden???

We're back!! Onze 'Diva on the drums' Nicolette kwam tijdens haar welverdiende vakantie deze spreuk tegen.....gelukkig geldt dit niet voor feestjes met De Directie.

Daar mag iedereen volledig uit zijn/haar spreekwoordelijke plaat gaan ;-D

 

READ POST

Pages