De Directie

Energiek, professioneel, swingend, klantgericht, enthousiast en spetterend!
OVER ONS
Als De Directie komt, is uw feest geslaagd! De Directie staat garant voor een strakke show, een enthousiaste podiumpresentatie en een perfecte muzikale uitvoering van het repertoire van uw keuze. En belangrijker nog: De Directie voelt de sfeer van de zaal uitstekend aan. Wij weten hoe we het publiek de dansvloer op krijgen, wanneer de zaal los wil gaan, maar ook wanneer het tijd is om wat gas terug te nemen. Zo beweegt De Directie moeiteloos mee met uw feest. In no time zwepen we de zaal op, met passie, raffinement en flinke dosis energie. Samen met u maken we er een onvergetelijke avond van.

DE BAND

person
Zang / Gitaar
person
Zang
person
Gitaar
person
Drums
person
Bas
person
Toetsen / Zang
Het geluid van De Directie wordt verzorgd door Bent Langerak.

Reacties van klanten

 • Dankjewel Monia en medeDirectieleden voor een ONWIJS TOFFE muzikale omlijsting van ons KNALfeest. Een zilveren feest met een gouden randje. Zóveel complimenten voor jullie gehoord. En terecht! Jullie wisten precies de juiste sfeer neer te zetten door de hele avond heen. We hebben er van begin tot eind enorm van genoten. MEGAFANTASTISCHGEWELDIG BEDANKT!
  Corne en Carola - 25 jarig huwelijksfeest
 • Dat jullie met plezier hebben gespeeld was duidelijk zichtbaar en had zijn weerslag op het publiek! Prachtig om te zien hoe iedereen genoot, danste, meezong en zelfs in polonaise ging lopen….kan niet heugen dat eerder in Vreeland te hebben gezien! Chapeau voor jullie fantastische optreden!!
  Dorpsfeest Vreeland 750 jaar
 • Lieve bandleden,Wat hebben wij weer geweldig genoten van jullie spetterende optreden bij ons op de tennisclub tijdens het 35 tennis toernooi.En Erik, je toegift was weer geweldig.Dit was de slagroom op de taart.Hopelijk tot volgend jaar op de tennisclub.
  Tennisvereniging Hoogland
 • Beste bandleden van de Directie, Wij willen jullie hartelijk danken voor jullie spetterende optreden tijdens ons huwelijksfeest van 12 oktober j.l. Niets dan lof van vele, vele bezoekers, daar zijn we afgelopen dagen echt vaak over aangesproken. Een superleuke mix can oudere classics, leuke hedendaagse muziek en lekkere feestnummers/meezingers. De voetjes waren al vroeg van de vloer en we hebben met volle teugen genoten. Een echte aanrader, groetjes José en John
  José en John - Huwelijksfeest
 • \
 • Wat een geweldige band is De Directie Coverband toch! De (hele grote) dansvloer stond van begin tot eind vol en iedereen ging uit zijn dak, inclusief de bandleden: Monia, wat was je weer geweldig en wat een energie en enthousiasme straal je uit! Volgens mij neem jij stiekem weer Herbalife?, Kees, bedankt voor je geweldige gitaar-solo's! Erik, topzanger in alle genres, van André Hazes tot ACDC. Nicolette, wat kan die meid drummen ! Wilco en Dirk, topmuzikanten! Super bedankt weer voor jullie bijdrage aan een geweldige X-mas Party. Volgend jaar maar weer?
  Ron Koppers - Herbalife GET together
 • Terwijl we ons klaarmaken voor de Kerstbrunch met de onderbouw, genieten we nog na van het super leuke feestje van gisteravond met onze bovenbouwers! Bedankt De Directie Coverband voor weer een geslaagd feestje!!!
  Krimpenerwaard College - Kerstgala 2014
 • Hallo Monia en natuurlijk ook de andere bandleden en technische man, Hartelijk dank voor jullie professionele optreden afgelopen zaterdag bij ons 40-jarig huwelijksfeest. Het was in één woord “geweldig”!Mede door jullie is het voor ons een onvergetelijk feest geworden. Jullie hebben gezorgd voor de goede feeststemming en de mensen de dansvloer op gekregen.Het is het feestje geworden zoals wij dat voor ogen hadden! Veel complimenten gehad van onze gasten voor jullie muzikale optreden. Wij zullen jullie aanbevelen!Nogmaals dank en hartelijke groet
  Annie en Gery - 40-jarig Huwelijksfeest
 • Beste Monia (en de rest van de band),Wij wilden jullie nog bedanken voor jullie geweldige optreden tijdens onze bruiloft.Mede door jullie is het een top feestje geworden en een dag om nooit meer te vergeten! Ook de begeleiding tijdens de ceremonie was fantastisch (ook al hebben we daar zelf helaas niet zo heel veel van meegekregen).Al met al niks dan lof over jullie en we hebben echt alleen maar positieve reacties gekregen over de band. Als we nog eens een feestje organiseren, staan jullie in ieder geval bovenaan het lijstje.Nogmaals bedankt en wie weet tot de volgende keer!Groetjes,John en Andrea de Jager
  John en Andrea - Huwelijksfeest
 • 15 jaar geleden speelden jullie op onze bruiloft dat werd een fantastisch feest. Nu met de opening van ons bedrijf was het weer raak! Een super optreden! Tot de laatste akkoorden was de dansvloer vol, wat een feest! Voor ons onvergetelijk, nog maals heel heel hartelijk dank! Eric en Karin
  Melkveebedrijf Van Willigen - Bedrijfsfeest
 • Onlangs speelde De Directie op ons bedrijfsfeest. Geweldig dat jullie praktisch alle genres ten gehore kunnen brengen en daarmee voor elk wat wils in huis hebben! Jullie bijdrage heeft er zeker voor gezorgd dat ons bedrijfsuitje een superfeest is geworden. Job well done!!
 • wij vonden t helemaal geweldig in Rhenoy, volgend jaar zijn we weer vd party wat n feestje, vette nummers we hebn van 9 tot 1.15 staan dansen, zingen en gek gedaan.wij zijn helemaal fan!
 • Was prima feestje gisteren. Bij iedereen de voetjes van de vloer gekregen. Maar ja, wat wil je anders met zulk enthousiasme! Hartelijk dank. Hier teren we nog ff op voort.
  Martijn en Caroline - Huwelijksfeest